SUSHI PALACE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 568 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Palace. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 21:28 Altijd lekker vers. Jammer dat de gyoza niet meer op het menu staat!
15 sep 2022 om 11:49 Heerlijke sushi altijd goede kwaliteit! Soja saus is veranderd even wennen wel. Liever de andere terug
27 aug 2022 om 21:58 Heerlijke sushi. Was een beetje onduidelijk of en hoeveel sojasaus, wasabi en gember er standaard bij geleverd zou worden. Extra bijbestellen was ook een beetje onduidelijk dus uiteindelijk hadden we veel te veel. Die info op de website aanpassen aub
25 aug 2022 om 3:22 De beste van Amsterdam en snel, toch bestel ik er niet vaak meer helaas omdat ze vaak niet meer hebben wat ik wil hebben, maar dat is logisch want ze zijn de beste!!! HAAL HIER JE SUSHI!!!
20 aug 2022 om 22:03 Heerlijke sushi Lange bezorg tijd wat wel was aangegeven.
18 aug 2022 om 20:59 Sushi en pokébowl waren heerlijk, heb mij vingers er net niet bij opgegeten. Super vers allemaal en veel zalm in de pokébowl, veel van alles eigenlijk. Ik bestel hier volgende keer weer.
15 aug 2022 om 12:48 Food was delicious, really. Only delivery was a bit long (70 min) - but delivery was otherwise very good and professionally done. So if you can wait for it, go for it!
12 aug 2022 om 22:38 very good quality sushi in Amsterdam and always quick as possible.
5 aug 2022 om 22:22 Verrassend lekker! Simpele kaart, maar alles was super vers. Heerlijk zachte zalm. Alleen die chilipoeder hoeft niet. Ga zeker weer bestellen
29 jul 2022 om 19:07 Eten was heerlijk, gyoza's en pokebowl waren heerlijk. De porties (grote bowl) hadden wat groter gemogen, want nu was het eigenlijk net niet genoeg.
24 jul 2022 om 23:25 Verse en zeer lekkere sushi
16 jul 2022 om 22:03 Verse vis op pokebowl, lekkere combi met sausje op de zalm. Sushirijst goed op smaak.